ПОРАДИ SOS
ДЛЯ УСУНЕННЯ ШКІРНОЇ АЛЕРГІЇ

Article Read Duration 4 хв читання

Щоб заспокоїти алергічні реакції шкіри (почервоніння, набряклість, свербіж тощо), дотримуйтесь основних порад:
• Уникайте перегрівання, одягайте дихаючий одяг.  
• Заспокоюйте та охолоджуйте шкіру спреєм термальної води. 
• Знімайте припухлість компресами, змоченими у термальній воді. 
• Зміцнюйте захисні сили шкіри гіпоалергенним, використовуючи зволожуючий засіб. 
• Використовуйте загоюючий бальзам з вітаміном В5, щоб заспокоїти червоний ніс. 
• Надавайте перевагу гіпоалергенним засобам для макіяжу та туші для маскування “алергічного обличчя”. 

Шкірні алергічні реакції можуть по-справжньому зіпсувати день. Важко почувати себе якнайкраще при сльозотечі, з червоним носом та сверблячими плямами на шкірі.

На щастя, є кілька простих речей, які допоможуть усунути поколювання від алергічних шкірних реакцій, відновити контроль та зменшити відчуття “алергічного обличчя”.

ПОРАДИ
ДЛЯ МИТТЄВОГО ЗАСПОКОЄННЯ ШКІРНОЇ АЛЕРГІЇ

1. З’явилася шкірна алергія? Уникайте перегрівання

Спробуйте прийняти прохолодний душ або ванну, щоб охолодитися і уникайте високої температури повітря. Одягайте легкий, вільний та дихаючий одяг. Бавовна та льон — ваші друзі в період загострення алергії.

2. Використовуйте спрей з термальною водою, щоб заспокоїти шкірну алергію

Цей чудовий засіб повинен обов’язково бути у кожному домі. Термальна вода La Roche-Posay дарує неперевершену прохолоду і містить заспокійливі та протизапальні мінерали та мікроелементи. Якщо шкіра видається Вам гарячою, просто розпиліть спрей і забудьте про ці надокучливі відчуття!

3. Знімайте припухлість охолоджуючими компресами.

Ваш головний союзник у боротьбі з набряками — це холодний компрес з термальною водою. Деякі відеоблогери навіть рекомендують охолоджувати чайні ложки і прикладати їх до очей. Як вам буде зручніше!

ПОРАДИ ЩОДО ДОГЛЯДУ
ДЛЯ ПОЛЕГШЕННЯ СИМПТОМІВ ШКІРНОЇ АЛЕРГІЇ

1. Зміцніть захисний бар’єр шкіри за допомогою гіпоалергенного зволожуючого крему

Суха шкіра, яка лущиться, та має порушення бар’єрної функції є беззахисною проти зовнішніх впливів алергенів і подразників. Щоб повернути шкірі комфорт, потурбуйтесь про її бар’єрну функцію за допомогою гіпоалергенного зволожуючого крему або пом’якшувального засобу. Обирайте зволожуючий крем, спеціально створений для чутливого та алергічного типу шкіри, такий як TOLERIANE Ультра.

1. Заспокойте червоний ніс загоюючим бальзамом

Якщо шкіра навколо носа запалилася через сякання, спробуйте застосувати цілющий бальзам з вітаміном B для заспокоєння та відновлення шкіри. Тримайте його в сумці та використовуйте за потреби будь-де або навіть використовуйте його як маску на ніч, коли шкіра стає дуже подразненою.

ВИКОРИСТОВУЙТЕ ГІПОАЛЕРГЕННІ ЗАСОБИ ДЛЯ МАКІЯЖУ
ДЛЯ МАСКУВАННЯ ШКІРНИХ АЛЕРГІЧНИХ РЕАКЦІЙ

Поради щодо вибору найкращих засобів для макіяжу для алергічної шкіри

Використовуйте гіпоалергенні засоби для макіяжу і туш, щоб приховати “алергічне обличчя”. Читайте далі, щоб дізнатися, як вибрати найкращі косметичні засоби, які допоможуть приховати алергію.

Як лікувати почервоніння очей через алергію

Щоб позбутися почервоніння очей, перш за все скористайтеся антигістамінними краплями для очей. Не використовуйте подразнюючі засоби макіяжу для очей, зокрема, мікропорошкові тіні для повік, які можуть потрапляти в очі. Зверніть увагу на гіпоалергенну туш для вій, розроблену для надзвичайно чутливих та алергічних очей та пишних темних вій.

Як лікувати сльозотечу з “очей панди” через алергію

Попрощайтеся з засобами макіяжу, які провокують алергічну сльозотечу. Надайте перевагу водостійкій туші, створеній спеціально для чутливих та алергічних очей, які страждають на сльозотечу.

Як усунути темні кола через алергію

Ви страждаєте від “темних кіл під очима”? Алергічний риніт може погіршити темні кола через розширені судини. Для стійкої корекції виберіть дуже м’яку щіточку, щоб замаскувати темні ділянки консилером.

Як замаскувати набряклі “щоки хом’яка” і очі

Загорніть кубик льоду або два в шматок марлі, м’яку салфетку або тонку хустинку. Акуратно помасажуйте набряклу ділянку протягом декількох хвилин, щоб охолодити її. Після цього нанесіть рідку тональну основу для маскування почервоніння, формула якої спеціально розроблена для чутливих типів шкіри.

Як нейтралізувати “сильне почервоніння”

Нанесіть краплю коректора зеленого кольору на почервонілу ділянку шкіри і розтушуйте кінчиками пальців. Після цього нанесіть рідку заспокоюючу тональну основу. Завершіть матуючою розсипчатою пудрою, щоб ще краще вирівняти тон ураженого місця.

ЯК ДОВГО МОЖНА КОРИСТУВАТИСЯ ЗАСОБАМИ ДЛЯ МАКІЯЖУ?

Зберігайте гіпоалергенні засоби для макіяжу свіжими та оберігайте від потрапляння в них алергенів

51% жінок стверджують, що вони користуються засобами для макіяжу більше року. На перший погляд, це недовго, але лише уявіть, скільки разів протягом року ви відкривали та закривали упаковку, занурювали та струшували щіточки та навіть торкалися засобу пальцями.

Якщо у Вас є симптоми алергії, дотримуйтесь вказаних рекомендацій щодо дати викидання, щоб гіпоалергенний засіб для макіяжу дійсно був таким.
Туш для вій — 6 місяців
Консилер — 6 місяців
Тональний засіб — 12 місяців
Тіні для повік — 24 місяці
Рум’яна — 24 місяці
NB. Перевірте упаковування засобу на конкретні терміни придатності косметичного засобу.

Очищайте щіточки для макіяжу, щоб полегшити шкірну алергію

Щіточки для макіяжу та аплікатори можуть бути справжніми пастками для пилу та алергії, тому їх потрібно регулярно мити. Промийте щіточки гіпоалергенним милом або миючим засобом для очищення щіточок для макіяжу та отримайте квиток до здоров’я шкіри.

І позбудьтеся поганих косметичних та щоденних звичок, які можуть погіршити стан Вашої алергії.

ПРАВДА
ЧИ МІФ

True-or-false-visual-2

ВІДМОВА ВІД ДУШУ Є НАЙКРАЩИМ
РІШЕННЯМ ДЛЯ АЛЕРГІЧНОЇ ШКІРИ.

МІФ

Якщо Ви не очищуєте шкіру в кінці дня, то залишаєте алергени та подразники, зокрема, пилок та забруднення, на шкірі протягом всієї ночі. Вони заважають шкірі виконувати захисну бар’єрну функцію та викликають подразнення.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-3

КОСМЕТИЧНІ ЗАСОБИ, ВИГОТОВЛЕНІ САМОСТІЙНО ЗАБОРОНЕНІ
ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ.

ПРАВДА

Можливо, Вам подобається ревізувати кухонні шафи та експериментувати над створенням власних рецептур, проте це може не сподобатися Вашій шкірі, схильній до алергії. Дійсно, багато натуральних інгредієнтів можуть містити сильні подразники.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

АЛКОГОЛЬ МОЖЕ
ЗАГОСТРЮВАТИ АЛЕРГІЮ.

ПРАВДА

Алкоголь є потенційною причиною алергії на шкірі. Насправді вчені довели, що алкоголь може погіршити будь-яку алергічну реакцію: астму, алергічний риніт або різні види шкірних висипань. Частково це пов’язано з молекулами гістаміну та сульфітів, які містяться в алкогольних напоях.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-3

ВАША ЩІТОЧКА ДЛЯ МАКІЯЖУ
МОЖЕ СПРОВОКУВАТИ АЛЕРГІЮ.

ПРАВДА

Щіточки та аплікатори для макіяжу можуть бути справжніми пастками для пилу та алергії, тому їх потрібно регулярно мити. Промийте щіточки гіпоалергенним милом або миючим засобом для очищення щіточок для макіяжу та отримайте квиток до здоров’я шкіри.
Дізнатися більше

Чи знали Ви
?

DidYouKnow_Desktop_1

Підтверджена здатність TOLERIANE УЛЬТРА знімати больові відчуття всього за 1 хвилину*.

*Самостійна оцінка, відразу після застосування.

НАША ВІДДАНІСТЬ
БЕЗПЕЦІ

Більш вимогливі стандарти безпеки у порівнянні з міжнародними правовими нормами щодо косметики.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100% ЗАСОБІВ
ПРОТЕСТОВАНІ НА ЗДАТНІСТЬ ВИКЛИКАТИ АЛЕРГІЮ

Дивитися більше
Одна необхідна умова = відсутність алергічних реакцій
Якщо ми виявляємо хоча б один випадок, ми повертаємося до лабораторій та продовжуємо роботу над формулою
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ЛИШЕ ДІЙСНО НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ

В ПРАВИЛЬНІЙ ЕФЕКТИВНІЙ КОНЦЕНТРАЦІЇ

Дивитися більше
Розроблені у співпраці з дерматологами та токсикологами, наші продукти містять лише необхідні інгредієнти в правильній ефективній концентрації.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ПРОТЕСТОВАНО
НА ДУЖЕ ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

Дивитися більше
Переносимість нашої продукції перевірена на найбільш чутливій шкірі: реактивній, алергічній, схильній до акне, з атопічним дерматитом, пошкодженій або ослабленій після лікування онкозахворювань.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ЗАХИСТ ФОРМУЛИ
ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ

Дивитися більше
Ми обираємо упаковку, яка найкраще захищатиме продукт, і мінімальну кількість консервантів, тому гарантуємо незмінну переносимість та ефективність протягом тривалого часу.