Шкірні висипання, які сверблять:
Як доглядати за шкірою з алергічними висипами на обличчі?

Article Read Duration 3 хв читання

Шкіра – це перше місце прояву алергічних реакцій. Щоб полегшити алергічну реакцію у вигляді висипу, використовуйте гіпоалергенний зволожуючий крем, який миттєво усуває дискомфорт, має насичену або легку текстуру - відповідно до потреб Вашої шкіри. Обов'язково користуйтеся герметичною упаковкою, яка запобігає забрудненню засобу. Щоб очистити шкіру, схильну до алергії, використовуйте спеціально адаптований засіб для очищення.

АЛЕРГІЧНІ РЕАКЦІЇ НА ШКІРІ:
ЗРОСТАЮЧА ПРОБЛЕМА

По всьому світу поширеність алергій зросла вдвічі за останні двадцять років. Вражаюча статистика: на даний час на алергію страждає 25% населення Франції, в той час, як 40 років тому тільки цей показник був 4%.

Шкіра – це перше місце прояву алергічних реакцій. Висипання, поколювання, алергічний свербіж ... Алергічні висипання на обличчі є головною проблемою жінок у всьому світі. Щоб краще вивчити це явище, у 2010 році лабораторії La Roche-Posay розпочали всесвітнє дослідження.

Було опитано більше 3500 жінок: Вони розповідали, як щодня боролися з алергією. Більше 40% заявили, що страждають від непереносимості або алергічних симптомів, якими б засобами вони не користувалися.

Що провокує алергічні реакції шкіри?

Неправильні косметичні засоби є головною причиною алергічних реакцій та/або непереносимості2. Щоб полегшити шкірну алергію, відкрийте для себе TOLERIANE Ультра — інтенсивний гіпоалергенний заспокоюючий зволожуючий засіб, спеціально розроблений для гіперчутливої та схильної до алергії шкіри.

ЯК ЛІКУВАТИ ШКІРНІ ВИСИПАННЯ

Підберіть засоби для лікування шкірної алергії відповідно до типу Вашої шкіри

Поширене хибне уявлення - ультрачутлива та алергічна шкіра має неодмінно бути сухою, але насправді це не так. Чутлива шкіра, схильна до алергічних реакцій потребує особливого догляду. Дуже важливо підібрати такі засоби, яке підходять для конкретного типу шкіри.

Лінійка зволожує і заспокоює подразнення на усіх типах шкіри, протягом всього року. Обидва засоби містять переможну комбінацію заспокійливого Нейросенсину і термальної води La Roche-Posay, яка заспокоює шкіру та є природним антиоксидантном.

Шукаєте рішення для жирної шкіри, схильної до алергії чи надаєте перевагу легкій текстурі засобів влітку? Обирайте TOLERIANE Ультра Флюїд.

Шукаєте рішення для сухої шкіри, схильної до алергії? Обирайте TOLERIANE Ультра.

Оберіть формулу “без домішок”

Лінійка засобів TOLERIANEне містить віддушок, спирту і є гіпоалергенною.

ЩО ОЗНАЧАЄ ГІПОАЛЕРГЕННИЙ


?

Це означає, що існує мінімальна ймовірність винекнення алергічної реакції на засіб. Відповідність засобів лінійки TOLERIANE значно перевищує європейські вимоги щодо гіпоаргенності, що було доведено дослідженнями за участю 4000 пацієнтів зі шкірою, схильною до алергії. Це гарантує високу переносимість засобів.

ПРАВИЛЬНОМУ ЗАСОБУ ДЛЯ ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ, СХИЛЬНОЮ ДО АЛЕРГІЇ


ПОТРІБНЕ НАЛЕЖНЕ УПАКУВАННЯ

Герметична упаковка зберігає гіпоалергенний зволожуючий крем від забруднень

Однією з основних причин погіршення якості засобу (а також шкірної алергії свербіжу) є самозабруднення, коли засіб для догляду вступає в контакт із зовнішнім середовищем, а потім повертається всередину ємності. Таким чином весь засіб може забруднитися алергенами і подразниками.

Для збереження чистоти засобів TOLERIANE Ультра і TOLERIANE Ультра Флюїд, у лабораторії La Roche-Posay розроблено унікальну упаковку із надзвичайно герметичним покриттям, яка включає: ковпачок, три клапани проти забруднення та ущільнюючий мішок для ультразахисту. Результат: обидва засоби захищені від зворотного забруднення, окислення та бруду, а також не залишаються на дні упаквання.

ЯК ДОГЛЯДАТИ ЗА АЛЕРГІЧНИМИ ВИСИПАННЯМИ


ЗА ДОПОМОГОЮ ПРАВИЛЬНОГО ЗАСОБУ ДЛЯ ОЧИЩЕННЯ

Дискомфорт шкіри проявляється найчастіше під час видалення макіяжу. La Roche-Posay пропонує засоби для зняття макіяжу та очищення шкіри, схильної до алергії, які прекрасно переносяться шкірою. Висока переносимість засобу для зняття макіяжу з очей та обличчя TOLERIANE була доведена тестуванням на ультрачутливій та схильній до алергії шкіри, а також протестована власницями чутливих очей та жінками, які носять контактні лінзи.

Така висока переносимість була б неможливою без стерильної упаковки монодози засобу: без консервантів, без віддушок, без спирту. Його формула на основі гіалуронату натрію, який традиційно застосовується в очній хірургії, миттєво розчиняє макіяж, залишаючи після себе відчуття свіжості на ідеально чистій та зволоженій шкірі. Засіб для зняття макіяжу з очей та обличчя TOLERIANE миттєво заспокоює і відновлює комфорт шкіри обличчя, з проявами алергії.

12010 data - Association de Recherche Clinique en allergologie et asthmologie (Arcaa - Association for clinical allergy and asthma research) La Roche-Posay quantitative study conducted on 3,750 women in the United States, Brazil, China, France and Germany in November 2010.

ПРАВДА
ЧИ МІФ

True-or-false-visual-3

ВІДМОВА ВІД ДУШУ Є НАЙКРАЩИМ

РІШЕННЯМ ДЛЯ АЛЕРГІЧНОЇ ШКІРИ.

МІФ

Якщо не очищувати шкіру в кінці дня, Ви залишаєте алергени та подразники, зокрема, пилок та забруднення, на шкірі протягом всієї ночі. Вони заважають шкірі виконувати бар’єрну функцію та викликають подразнення.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

АЛКОГОЛЬ МОЖЕ
ЗАГОСТРЮВАТИ АЛЕРГІЮ.

ПРАВДА

Алкоголь є потенційною причиною алергії на шкірі. Насправді вчені довели, що алкоголь може погіршити будь-яку алергічну реакцію: астму, алергічний риніт або різні види шкірних висипань. Частково це пов’язано з молекулами гістаміну та сульфітів, які містяться в алкогольних напоях.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-2

КОСМЕТИЧНІ ЗАСОБИ ЗА ДОМАШНІМИ РЕЦЕПТАМИ
ЗАБОРОНЕНІ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ.

ПРАВДА

Прихильники натуральних засобів для шкіри часто експериментують та створюють власні маски, креми чи тоніки. Це дуже небезпечно для чутливої шкіри. Багато натуральних інгредієнтів можуть містити сильні подразники.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-3

ВАША ЩІТОЧКА ДЛЯ МАКІЯЖУ
МОЖЕ СТАТИ ПРИЧИНОЮ ЗАГОСТРЕННЯ АЛЕРГІЇ.

ПРАВДА

Щіточки та аплікатори для макіяжу можуть бути справжніми пастками для пилу та алергії, тому їх потрібно регулярно мити. Промийте щіточки гіпоалергенним милом або миючим засобом для очищення щіточок для макіяжу.
Дізнатися більше

ТАКОЖ МИ МАЄМО
ЦІЛУ ЛІНІЙКУ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЦІЄЇ ПРОБЛЕМИ

TOLERIANE — це лінійка засобів, призначених для зволоження, заспокоєння та захисту чутливої шкіри, схильної до алергії.

БЕЗПЕКА
ПОНАД УСЕ

Стандарти безпеки, вищі ніж міжнародні правові норми щодо косметики.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100% ЗАСОБІВ
ПРОТЕСТОВАНІ НА ЗДАТНІСТЬ ВИКЛИКАТИ АЛЕРГІЮ

Дивитися більше
Обов'язкова умова = відсутність алергічних реакцій
Якщо ми виявляємо хоча б один випадок алергії, ми повертаємося до лабораторій та продовжуємо роботу над формулою
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ЛИШЕ ДІЙСНО НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ

В ОПТИМАЛЬНІЙ ЕФЕКТИВНІЙ КОНЦЕНТРАЦІЇ

Дивитися більше
Розроблені у співпраці з дерматологами та токсикологами, наші засоби містять лише необхідні інгредієнти в оптимальній ефективній концентрації.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ПРОТЕСТОВАНО
НА ДУЖЕ ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

Дивитися більше
Переносимість нашої продукції перевірена на найбільш чутливій шкірі: реактивній, алергічній, схильній до прищів, атопічного дерматиту, пошкодженій або ослабленій після ліування онко-захворювань.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ЗАХИСТ ФОРМУЛИ
ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ

Дивитися більше
Ми обираємо упакування, яке найкраще захищатиме продукт, і мінімальну кількість консервантів, тому гарантуємо переносимість та ефективність протягом тривалого часу.