Атопічний дерматит у дітей: Догляд за шкірою, схильною до атопічного дерматиту, під час занять спортом

Article Read Duration 3 хв читання

Догляд за шкірою, схильною до атопічного дерматиту, під час занять спортом:
• Якщо ви займаєтесь плаванням, перед зануренням нанесіть на шкіру крем, а після виходу з води прийміть душ та нанесіть LIPIKAR Бальзам AP+М
• Для занять спортом у спортивній формі, нанесіть крем перед тим, як одягатися. Під форму одягніть бавовняну майку або футболку
• Уникайте перегрівання та надмірного потовиділення
• Чергуйте заняття з відпочинком
• Завжди тримайте під рукою LIPIKAR Стік AP+

Ви баскетболіст, танцюрист чи майстер кунг-фу? Існує багато чудових видів спорту, але фізичні вправи можуть стати тригером загострення атопічного дерматиту і шкірних висипань. Ми переконані, що схильність до атопічного дерматиту не повинна заважати дітям весело проводити час і займатися спортом, тому ми ділимося з Вами порадами щодо використання крему та догляду за своєю шкірою, щоб стати чемпіоном!


ПОПЛАВАЄМ? ПЛАВАННЯ ДЛЯ ДІТЕЙ ТА МАЛЮКІВ,
ШКІРА ЯКИХ СХИЛЬНА ДО АТОПІЧНОГО ДЕРМАТИТУ

Нанесіть на шкіру, схильну до атопічного дерматиту, спеціальний крем до та після купання

Немає нічого природнішого, як плавати у воді, немов рибка. Але Вашій шкірі потрібен догляд, оскільки басейн і морська вода можуть подразнювати шкіру, схильну до атопічного дерматиту. Перед плаванням нанесіть трохи LIPIKAR Бальзаму AP+ на шкіру. Після виходу з води прийміть душ і ще раз нанесіть Бальзам на місце висипання.

СПОРТИВНИЙ ОДЯГ І АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ У ДІТЕЙ

Щоб уникнути шкірних висипань, зверніть увагу на спортивний одяг

Якщо ви граєте у футбол, дзюдо чи займаєтесь балетом, вам потрібно одягати спортивний костюм або спеціальний одяг. Найчастіше такий одяг виготовляється з поліестеру (а не з дихаючої бавовниа), який може провокувати свербіж. Тому перед одяганням спортивного одягу завжди наносьте крем для шкіри, схильної до атопічного дерматиту. Також спробуйте одягати під ненатуральний одяг бавовняну майку або футболку, щоб захистити шкіру.

ЗАЙМАТИСЯ ДО СЬОМОГО ПОТУ, ЯКЩО У ВАС АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ

Піт є головним тригером атопічного дерматиту

Який би вид спорту Ви не вибрали, завжди розпочинайте тренування з легкої розминки, щоб уникнути занадто швидкого нагрівання, яке може стати тригером загострень. Обов’язково робіть невеликі перерви, щоб попити води та охолодитися. Чудовий спосіб освіжити шкіру — під час перерви розпилити на неї термальну воду! Піт також може бути тригером, якщо він занадто довго взаємодіє зі шкірою. Прийміть теплий душ після тренування (температура приблизно 32 градуса), промокніть шкіру бавовняним рушником і обов’язково нанесіть на шкіру крем для атопічної шкіри.

АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ У ДІТЕЙ І ЗАНЯТТЯ СПОРТОМ:


КОЛИ ПОТРІБНО ЗРОБИТИ ПЕРЕРВУ

Якщо ви відчуваєте загострення атопічного дерматиту, краще зупинитися

Спорт і фізичні вправи чудово впливають на здоров’я і самопочуття. Але іноді краще утриматися від занять спортом. Йдеться про такі випадки:
- у спекотні та дуже холодні дні року
- у випадку погіршення стану шкіри з атопічним дерматитом
- у випадку появи шкірних реакцій
- під час загострення атопічного дерматиту (сильного свербежу протягом кількох днів)

КРЕМ ДЛЯ ШКІРИ, СХИЛЬНОЇ ДО АТОПІЇ, ЯКИЙ ЗАВЖДИ ПОРУЧ ДЛЯ МАЛЮКІВ ТА ДІТЕЙ

Формат стіку дозволяє використовувати крем будь-де

Яким би вид спорту Ви не обрали, завжди тримайте у кишені LIPIKAR Стік AP+. Це надзвичайно ефективний спеціальний крем для шкіри, схильної до атопічного дерматиту, у формі стіку для малюків та дітей. Якщо відчуваєте свербіж, просто візьміть його і проведіть по ділянці шкіри, яка свербить!

Пам’ятайте золоте правило: “ Ніколи не дозволяйте атопічному дерматиту стати Вам на заваді займатися спортом та отримувати задоволення від життя.” Тепер Ви зможете зосередитись на тому, щоб стати чемпіоном… або принаймні весело провести час!

ПРАВДА
ЧИ МІФ

True-or-false-visual-3

СПАЛАХИ АТОПІЧНОГО ДЕРМАТИТУ МОЖУТЬ
БУТИ СПРОВОКОВАНІ СТРЕСОМ.

ПРАВДА

Ми не можемо пояснити, чому, але експерти визнали, що емоції, шок та стрес відіграють неабияку роль у провокуванні спалахів атопічного дерматиту. Однак атопічний дерматит, як відомо, також має генетичну природу. Якщо тригером для Вас є стрес, зверніть увагу на такий метод контролю за стресом, як самоусвідомлення.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-2

ДІЄТА
МОЖЕ СПРОВОКУВАТИ ЗАГОСТРЕННЯ АТОПІЧНОГО ДЕРМАТИТУ?

ПРАВДА

Певні продукти можуть призвести до виникнення атопічного дерматиту і викликати його загострення. Якщо, на Вашу думку, деякі продукти можуть стати провокуючим фактором виникнення атопічного дерматиту у Вас або Вашої дитини, зверніться до лікаря для здачі аналізу крові та шкірних проб, щоб дізнатись, чи є у Вас алергія на продукти харчування (зазвичай, це арахіс, молоко, соя, пшениця, риба та яйця).
Дізнатися більше
True-or-false-visual-2

АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ
ЗНИКАЄ ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС.

ПРАВДА

Залежно від дитини, прояви атопічного дерматиту можуть тривати від декількох місяців до кількох років. Половина дітей з атопічним дерматитом від народження виліковуються до п’ятирічного віку. У деяких випадках атопічний дерматитом зберігається в зрілому віці, але це неможливо передбачити. Неможливо повністю вилікувати атопічний дерматит, але його можна приборкати при правильному догляді.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ
МОЖЕ БУТИ ЗАРАЗНИМ.

МІФ

Атопічний дерматит або екзема – генетичне захворювання, яке не заразне. Лікування симптомів атопічного дерматиту базується на застосуванні замінників мила, пом’якшувальних засобів та кортикостероїдів місцевого застосування.
Дізнатися більше

БЕЗПЕКА
ПОНАД УСЕ

Більш вимогливі норми безпеки у порівнянні з вимогами міжнародних стандартів щодо косметики.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100% ПРОДУКТІВ
ПРОТЕСТОВАНІ НА ЗДАТНІСТЬ ВИКЛИКАТИ АЛЕРГІЮ

Дивитися більше
Одна необхідна умова = нульові алергічні реакції
Якщо ми виявляємо хоча б один випадок алергії, ми повертаємося до лабораторій та продовжуємо роботу над формулою
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ЛИШЕ ДІЙСНО НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ

В ПОТРІБНІЙ ЕФЕКТИВНІЙ ДОЗІ

Дивитися більше
Розроблені у співпраці з дерматологами та токсикологами, наші продукти містять лише необхідні інгредієнти в потрібній ефективній дозі.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ПРОТЕСТОВАНО
НА ДУЖЕ ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

Дивитися більше
Переносимість нашої продукції перевірена на найбільш чутливій шкірі: шкірі, яка реагує на подразнення, алергічній, проблемній, з атопічним дерматитом, пошкодженій або ослабленій після лікування онкозахворювань.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ФОРМУЛА ЗАХИЩЕНА
ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ

Дивитися більше
Ми обираємо тару, яка найкраще захищатиме продукт, і мінімальну кількість консервантів, тому гарантуємо незмінну переносимість та ефективність протягом тривалого часу.