АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ У ДІТЕЙ:
ДОГЛЯД ЗА ШКІРОЮ ПІД ЧАС ПЕРЕБУВАННЯ У ШКОЛІ

Article Read Duration 3 хв читання

Для дітей з атопічним дерматитом довгий шкільний день може бути надзвичайно складним, тому що багато речей можуть викликати спалахи свербежу, який заважатиме зосередитись. Ось наші основні поради щодо догляду за атопічним дерматитом під час перебування в школі:
• Уникайте перегрівання дитини. Віддавайте перевагу одягу у кілька шарів, які дитина можна зняти, якщо їй стане занадто жарко. • Розкажіть дитині, що їй потрібно бути обережною під час тренувань, оскільки піт може провокувати свербіж шкіри: Обирайте вільний одяг і покладіть дитині з собою рушник або серветки, щоб зберігати шкіру сухою.

ШКОЛА: СПРАВЖНІЙ ВИКЛИК
ДЛЯ ДІТЕЙ З АТОПІЧНИМ ДЕРМАТИТОМ

Для багатьох дітей школа є сукупністю позитивних і негативних емоцій. Вони можуть спілкуватися і дружити, розважатися на перерві та в їдальні, але більшу частину часу діти проводять за партою. Для дітей з атопічним дерматитом довгий шкільний день може бути дуже складним, оскільки у школі багато тригерів атопічного дерматиту, які можуть спричинити загострення та призвести до важкого стану :(

Щоб допомогти дитині, скористайтесь нашими порадами, щоб покращити стан шкіри дитини з атопічним дерматитом у школі!

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО 1:
ШВИДКО ПОЗБАВТЕСЯ СВЕРБІЖУ,
ЗАВЖДИ ТРИМАЮЧИ ПІД РУКОЮ СТІК!

Подразнення через сухість може загострюватися в школі, тому будьте пильні

Кожна дитина зі шкірою, схильною до атопічного дерматиту, потребує додаткового догляду. Їй потрібен крем в міні-упаковці, щоб мати змогу скористатися ним у будь-якому місці: LIPIKAR Стік AP+! Дитина може носити його в шкільній сумці або кишені, щоб миттєво зменшити свербіж, спричинений тригером атопічного дерматиту, і попередити загострення ще до його початку! LIPIKAR Стік AP+ — це засіб для атопічної шкіри немовлят та дітей, який можна взяти з собою в дитячий садок чи школу. Це надзвичайно зручний формат крему у вигляді стіка.

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО 2:
УНИКАЙТЕ ПЕРЕГРІВАННЯ У КЛАСІ!

Атопічний дерматит у дітей та малюків погіршується в умовах високої температури

У класі часто буває жарко та душно, і це може посилити свербіж у дітей з атопічним дерматитом. Насправді, перегрівання — це головний тригер атопічного дерматиту. Переконайтеся, що дитина одягнута у футболку під светром, щоб мати можливість зняти шар одягу, якщо їй стане надто жарко. Найкраща температура в приміщенні для дітей з атопічним дерматитом становить близько 18–20 градусів.

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО 3:
БУДЬТЕ ПИЛЬНІ НА ІГРОВОМУ МАЙДАНЧИКУ!

Будьте готові до рецидиву атопічного дерматиту під час перерви

Перерва — це, безумовно, час розваг, але біг, стрибки та падіння можуть спровокувати спалах атопічного дерматиту. Нагадуйте дітям тримати Стік у кишені, щоб вони могли зупити свербіж в будь-який момент. Це крем від атопічного дерматиту для малюків та дітей, який вони можуть завжди носити із собою.

ЗОЛОТЕ ПРАВИЛО 4:


ЗАСТОСОВУЙТЕ СПЕЦІАЛЬНИЙ ДОГЛЯД ПІД ЧАС УРОКІВ ФІЗКУЛЬТУРИ!

Атопічний дерматит у дітей може спалахнути під час фізичних навантажень

Незалежно від того, любите Ви фізкультуру чи ні, перегрівання та потовиділення часто може спровокувати сильний свербіж. Насправді піт — відомий тригер атопічного дерматиту, який може спричиняти його загострення. На уроці фізкультури діти повинні носити вільний одяг і невеличкий рушник або серветку, щоб витерти шкіру від поту.

ПРАВДА
ЧИ МІФ

True-or-false-visual-3

СПАЛАХИ АТОПІЧНОГО ДЕРМАТИТУ МОЖУТЬ
БУТИ СПРОВОКОВАНІ СТРЕСОМ.

ПРАВДА

Ми не можемо пояснити, чому, але експерти довели, що емоції, шок та стрес відіграють неабияку роль у провокуванні спалахів атопічного дерматиту. Однак атопічний дерматит, як відомо, також має генетичну природу. Якщо тригером для Вас є стрес, зверніть увагу на такі методи контролю за стресом, як самоусвідомлення.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

ЧИ МОЖЕ ДІЄТА
ПОСИЛИТИ АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ?

ПРАВДА

Певні продукти можуть призвести до виникнення атопічного дерматиту і викликати його загострення. Якщо, на Вашу думку, деякі продукти можуть стати провокуючим фактором виникнення атопічного дерматиту у Вас або Вашої дитини, зверніться до лікаря для здачі аналізу крові та алерго-проб, щоб дізнатись, чи є у Вас алергія на продукти харчування (зазвичай, це арахіс, молоко, соя, пшениця, риба та яйця).
Дізнатися більше
True-or-false-visual-2

АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ
ЗНИКАЄ ЧЕРЕЗ ДЕЯКИЙ ЧАС.

ПРАВДА

Залежно від дитини, прояви атопічного дерматиту можуть тривати від декількох місяців до кількох років. Половина дітей та немовлят з атопічним дерматитом виліковуються до п’ятирічного віку. У деяких випадках атопічний дерматит зберігається в дорослому віці, але це неможливо передбачити. Неможливо повністю вилікувати атопічний дерматит, але його можна приборкати при правильному догляді.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

АТОПІЧНИЙ ДЕРМАТИТ
МОЖЕ БУТИ ЗАРАЗНИМ.

МІФ

Атопічний дерматит або екзема – генетичне захворювання, яке жодним чином не заразне. Лікування симптомів атопічного дерматиту базується на застосуванні замінників мила, пом’якшуючих засобів та кортикостероїдів місцевого застосування.
Дізнатися більше

Чи знали Ви
?

DidYouKnow_Desktop_1

Випробувані на найбільш чутливій та вразливій шкірі, LIPIKAR БАЛЬЗАМ AP+ та LIPIKAR СИНДЕТ AP+ підходять навіть для новонароджених.

ТАКОЖ МИ МАЄМО
ЛІНІЙКУ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЦІЄЇ ПРОБЛЕМИ

LIPIKAR — це лінійка засобів для догляду за тілом, які підходять для всієї сім’ї: як для новонароджених, так і для літніх людей. 

БЕЗПЕКА
ПОНАД УСЕ

Більш вимогливі норми безпеки у порівнянні з вимогами міжнародних стандартів щодо косметики.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100% ПРОДУКТІВ
ПРОТЕСТОВАНІ НА ЗДАТНІСТЬ ВИКЛИКАТИ АЛЕРГІЮ

Дивитися більше
Обов'язкова умова = нульові алергічні реакції
Якщо ми виявляємо хоча б один випадок алергії, ми повернемося до лабораторій та продовжуємо роботу над формулою
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ЛИШЕ ДІЙСНО НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ
В ПОТРІБНІЙ ЕФЕКТИВНІЙ ДОЗІ

Дивитися більше
Розроблені у співпраці з дерматологами та токсикологами, наші продукти містять лише необхідні інгредієнти в потрібній ефективній дозі.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ПРОТЕСТОВАНО
НА ДУЖЕ ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

Дивитися більше
Переносимість нашої продукції перевірена на найбільш чутливій шкірі: шкірі, яка реагує на подразнення, алергічній, проблемній, з атопічним дерматитом, пошкодженій або ослабленій після лікування онкозахворювань.
laroche posay safety commitment formula protection product head

ФОРМУЛА ЗАХИЩАЄ
ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ

Дивитися більше
Ми обираємо тару, яка найкраще захищатиме продукт, і мінімальну кількість консервантів, тому гарантуємо незмінну переносимість та ефективність протягом тривалого часу.