Лікування алергічної шкіри:
ВІД АПТЕЧНИХ ФАВОРИТІВ ДО РОЗУМНОГО ДОГЛЯДУ ЗА ШКІРОЮ

Article Read Duration 5 хв читання

Шкіра є першим місцем проявів алергії. Шкірна алергія зустрічається в різних формах, починаючи від кропивниці і закінчуючи більш легкими реакціями, такими як почервоніння, печіння та свербіж. Поради щодо полегшення стану шкіри, схильної до алергії

• Перегляньте список інгредієнтів і переконайтеся, що засоби, якими Ви користуєтеся, не містять потенційних небезпечних речовин, таких як віддушки та спирт
• Очищуйте шкіру за допомогою засобу, який добре переноситься, щоб видалити з поверхні шкіри алергени та подразники
• Заспокойте шкіру спреєм з термальною водою, яка характеризується природними протизапальними та антиоксидантними властивостями
• Завершіть щоденний догляд заспокійливим відновлюючим кремом, розробленим для алергічної шкіри та упакованим у герметичний дозатор

ШКІРА — ЦЕ ПЕРШЕ МІСЦЕ ПРОЯВУ АЛЕРГІЇ

Яким є лікування шкірної алергії?

Існує 3 головні типи алергічних висипань на шкірі:

1) “Кропив’янка ”: Надзвичайно поширене алергічне висипання на шкірі, яке виникає миттєво у відповідь на речовини, з якими контактує шкіра, а також на продукти, які вживаємо, або ліки, які приймаємо. Зазвичай це об’ємне, червоне та дуже свербляче висипання.

Лікування цієї форми шкірної алергії полягає в прийманні пероральних антигістамінних засобів, але заспокійлива термальна вода у вигляді спрею теж може творити чудеса.

2) Алергічний контактний дерматит: Лущення, свербіж, пекуче висипання, іноді з невеликими пухирями і виділеннями, що виникають після тривалого контакту шкіри з алергеном. Це червоне алергічне висипання на шкірі може тривати тижнями. Воно проявляється на шкірі протягом 48 годин після контакту. Найпоширенішими алергенами є нікель, сильні дезінфікуючі засоби та побутові засоби для чищення. Багато випадків алергії також пов’язані з харчовими добавками, подразниками і навіть нікелем, який міститься в косметиці.

Лікування цього типу алергічних висипань на шкірі передбачає наступні кроки:

  • Уникнення контакту з алергеном (наприклад, виключення косметичних засобів, які містять алергени, з програми догляду, відмова від нікелевих прикрас тощо)
  • Стероїдні креми, наприклад, гідрокортизон (лише для короткочасного використання)
  • Бар’єрні креми, створені спеціально для шкіри, схильної до алергії, з мінімальним вмістом небезпечних речовин (таких як ланолін, барвники, віддушки, спирт)

3) Атопічний дерматит (екзема): При атопічному дерматиті захисний шар шкіри та вологи (шкірний бар’єр) є пошкодженим, тому алергени та подразники можуть пробитися через нього, потрапити в більш глибокі шари шкіри та викликати запалення (почервоніння, свербіж, сухість та пухирі). Так формується коло свербіж-тертя шкіри, який порушує сон та якість життя, особливо у дітей.

Лікування цього типу шкірної алергії складається з двох етапів: спочатку використовуються стероїдні креми (у період загострень), а потім насичені пом’якшуючі креми, створені спеціально для атопічної шкіри.

ДОГЛЯД ЗА
АЛЕРГІЧНОЮ ШКІРОЮ

Як доглядати за шкірою, схильною до алергії?

Все більше жінок скаржаться на ознаки шкірної алергії, які з’являються у відповідь на косметичні засоби. Ці реакції можуть бути не настільки сильними, як кропив’янка, контактний дерматит або екзема, але вони не менш дратують.

Схильна до алергії шкіра свербить, пече і зазвичай відчувається подразненою після використання невідповідних засобів або у відповідь на фактори навколишнього середовища, такі як забруднення, пилок або пральний порошок. Багато жінок навіть вирішують повністю звільнити полиці у ванній кімнаті та взагалі відмовитися від косметики! Але це зовсім не обов'язково. Просто схильна до алергії шкіра потребує особливих засобів для догляду, щоб полегшити симптоми алергії.

ПРОГРАМА ДОГЛЯДУ
ДЛЯ ШКІРИ, СХИЛЬНОЇ ДО АЛЕРГІЇ

Очищення шкіри, схильної до алергії

Завдяки очищенню шкіра позбавляється алергенів, тому це важливий крок у догляді за шкірою, схильною до алергічних реакцій. Найкраще рішення — формули, що не змиваються, які ефективно видаляють весь бруд, алергени та подразники зі шкіри без пошкодження захисного бар'єру (адже його пошкодження лише посилить алергічні висипання на шкірі).

Засіб для зняття макіяжу з очей та обличчя TOLERIANE протестовано на надчутливій та схильній до алергії шкірі, а також на чутливих очах (ідеально підходить для носіїв контактних лінз). Засіб поставляється в стерильному однодозовому упакуванні і не містить подразників. Він очищає шкіру від бруду та макіяжу без тертя, яке може викликати почервоніння обличчя, якщо у вас є схильність до алергії.

Завершіть очищення за допомогою термальної води у вигляді спрею

Під час лікування шкіри, схильної до алергічних висипань, вашим рятівником стане термальна вода La Roche-Posay. Неймовірно ніжний, охолоджуючий спрей, природні антиоксидантні властивості якого миттєво заспокоюють алергічні шкірні реакції. Це засіб проти алергічних висипань на шкірі, який завжди потрібно тримати під рукою! Залиште на кілька хвилин, а потім акуратно просушіть за допомогою серветки.

Продовжіть догляд заспокійливим зволожуючим кремом, який відповідає типу Вашої шкіри

Якщо Ваша шкіра надзвичайно чутлива або схильна до алергічних шкірних реакцій, Вам допоможе TOLERIANE Ультра. Його формула містить мінімум інгредієнтів, серед яких немає небезпечних для шкіри. Він моментально заспокоює свербіж та печіння шкіри, схильної до алергії, та формує захисний бар’єр, який запобігає подальшому проникненню подразників. Якщо ваша шкіра схильна до сухості, зверніть увагу на TOLERIANE Ультра. Якщо у вас жирна або комбінована шкіра, зверніть увагу на TOLERIANE Ультра Флюїд. Багато жінок вважають, що цей засіб добре підходить для догляду за шкірою взимку, а рідку текстуру краще використовувати для весняно/літнього сезону.

Безпечний навіть для чутливої зони навколо очей

Засоби TOLERIANEпідходять для нанесення навколо очей, інтенсивно заспокоюючи усе обличчя та зону, схильну до алергії. Протестовані на типах шкіри, які реагують на щонайменше два алергени, формули отримали високу оцінку у 99% жінок. Їх текстура легко розподіляється і швидко проникає в шкіру без втирання, яке потенційно посилює шкірні алергічні реакції.

ВАЖЛИВІСТЬ ПАКУВАННЯ


ПІД ЧАС ЛІКУВАННЯ АЛЕРГІЧНОЇ ШКІРИ

Багато алергенів потрапляють у засіб після відкриття упаковки

Якщо Вас турбує алергічна шкіра, пакування може бути таким же важливим, як і сам засіб. Якщо засіб знаходиться в банці або пляшці з корком, він відкритий для забруднення алергенами, такими як пилок або інші подразники. Краще обирати диспенсери з помпою, які зберігають засіб герметичним без доступу повітря.

Засоби для догляду TOLERIANE Ультравипускаються в інноваційній ультра-герметичній упаковці. Герметична кришка містить зворотний клапан, тому засіб не всмоктуватиметься назад. Це гарантує чистоту засобу під час використання, він не забрудниться бактеріями, подразниками або алергенами.

ПРАВДА
ЧИ МІФ

True-or-false-visual-3

ВІДМОВА ВІД ДУШУ Є НАЙКРАЩИМРІШЕННЯМ ДЛЯ АЛЕРГІЧНОЇ ШКІРИ.

МІФ

Якщо не очищувати шкіру в кінці дня, Ви залишаєте алергени та подразники, зокрема, пилок та забруднення, на шкірі протягом всієї ночі. Вони заважають шкірі виконувати захисну функцію та викликають подразнення.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-1

АЛКОГОЛЬ МОЖЕ
ЗАГОСТРЮВАТИ АЛЕРГІЮ.

ПРАВДА

Алкоголь є потенційною причиною алергії на шкірі. Насправді вчені довели, що алкоголь може погіршити будь-яку алергічну реакцію: астму, алергічний риніт або різні види шкірних висипань. Частково це пов’язано з молекулами гістаміну та сульфітів, які містяться у алкогольних напоях.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-2

ДОМАШНІ КОСМЕТИЧНІ ЗАСОБИ
ЗАБОРОНЕНІ ДЛЯ ЧУТЛИВОЇ ШКІРИ.

ПРАВДА

Прихильники натуральних засобів для шкіри часто експериментують та створюють власні маски, креми чи тоніки. Це дуже небезпечно для чутливої шкіри. Багато натуральних інгредієнтів можуть містити сильні подразники.
Дізнатися більше
True-or-false-visual-3

ВАША ЩІТОЧКА ДЛЯ МАКІЯЖУ
МОЖЕ СТАТИ ПРИЧИНОЮ ЗАГОСТРЕННЯ АЛЕРГІЇ.

ПРАВДА

Щіточки та аплікатори для макіяжу можуть бути справжніми пастками для пилу та алергії, тому їх потрібно регулярно мити. Промийте щіточки гіпоалергенним милом або миючим засобом для очищення щіточок для макіяжу.
Дізнатися більше

Чи знали Ви
?

DidYouKnow_Desktop_1

При неправильному лікуванні, у чутливої шкіри може в 2–5 разів частіше розвинутися медикаментозно підтверджена шкірна алергія*.

* Джерело: FARAGE 2008 Британська асоціація дерматологів. Британський журнал дерматології 2008, 159, стр. 231–266

ТАКОЖ МИ МАЄМО
ЛІНІЙКУ ЗАСОБІВ ДЛЯ ЦІЄЇ ПРОБЛЕМИ

TOLERIANE — це лінійка засобів, призначених для зволоження, заспокоєння та захисту чутливої шкіри, схильної до алергії.

БЕЗПЕКА
ПОНАД УСЕ

Більш вимогливі норми безпеки у порівнянні з вимогами міжнародних стандартів щодо косметики.

laroche posay safety commitment product allergy tested model close up

100% ПРОДУКТІВ
ПРОТЕСТОВАНІ НА ЗДАТНІСТЬ ВИКЛИКАТИ АЛЕРГІЮ

Дивитися більше
Обов'язкова умова = нульові алергічні реакції
Якщо ми виявляємо хоча б один випадок алергії, ми повернемося до лабораторій та продовжуємо роботу над формулою
laroche posay safety commitment formula protection product head

ФОРМУЛА ЗАХИЩЕНА
ПРОТЯГОМ ТРИВАЛОГО ЧАСУ

Дивитися більше
Ми обираємо тару, яка найкраще захищатиме продукт, і мінімальну кількість консервантів, тому гарантуємо незмінну переносимість та ефективність протягом тривалого часу.
laroche posay safety commitment sensitive skin model baby

ПРОТЕСТОВАНО
НА ДУЖЕ ЧУТЛИВІЙ ШКІРІ

Дивитися більше
Переносимість нашої продукції перевірена на найбільш чутливій шкірі: шкірі, яка реагує на подразнення, алергічній, проблемній, з атопічним дерматитом, пошкодженій або ослабленій після лікування онкозахворювань.
laroche posay safety commitment essential active dose product head

ЛИШЕ ДІЙСНО НЕОБХІДНІ ІНГРЕДІЄНТИ
В ПОТРІБНІЙ ЕФЕКТИВНІЙ ДОЗІ

Дивитися більше
Розроблені у співпраці з дерматологами та токсикологами, наші продукти містять лише необхідні інгредієнти в потрібній ефективній дозі.